Over Ons

ONS VERHAAL

Taxi bedrijf uit Mechelen.

Metropool taxi is al sinds 2004 een gevestigde waarde in Stad Mechelen. Metropool taxi vervoert u van en naar elke bestemming in een comfortabele en veilige manier zodat jij lekker kan onstpannen!

Bent u op zoek naar veilig, betrouwbaar en ervaren vervoer? Zoek dan niet verder, want wij bieden het allemaal! Onze chauffeurs zijn ervaren professionals die uw vervoersbehoeften nationaal en internationaal verzorgen. Of u nu naar de bioscoop gaat, een familiebezoek brengt buiten Mechelen, of uw zakenpartner ophaalt van de luchthaven, wij staan altijd voor u klaar. We hebben goed onderhouden wagens die zorgen voor een veilige en comfortabele verplaatsing. En het beste van alles? We brengen u veilig tot voor de deur van uw bestemming!

Ons jonge en dynamische bedrijf heeft maar één doel voor ogen: tevreden klanten. En we zijn ervan overtuigd dat we dat doel bereiken door onze prioriteiten hoog te houden: veiligheid, comfort en betrouwbaarheid. We willen dat u elke keer weer met een glimlach uitstapt, en daar doen we alles voor!

En we hebben nog een geheimpje voor u: we maken van elke rit een leuke en lachwekkende ervaring. Onze chauffeurs zijn niet alleen ervaren en professioneel, maar ook grappig en vrolijk! We vinden het belangrijk dat u niet alleen veilig en comfortabel vervoerd wordt, maar ook dat u geniet van uw rit. Dus waarom zou u niet lachen en plezier maken terwijl u onderweg bent?

Of u nu van Mechelen naar Antwerpen, Charleroi, Zaventem, Schiphol of Parijs wilt reizen, wij staan altijd voor u klaar. We bieden scherpe tarieven voor onze nationale en internationale ritten, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over uw portemonnee. En als u ons belt of e-mailt, staat uw taxi klaar op het moment dat u het nodig hebt.

Dus waar wacht u nog op? Bel ons nu en stap in voor een rit vol veiligheid, comfort, betrouwbaarheid én plezier! We garanderen u dat u er geen spijt van zult hebben.