Onze Diensten

TAXIVERVOER

Stap in bij METROPOOL TAXI voor een veilige en comfortabele rit naar elke gewenste bestemming! Geniet zonder zorgen van uw reis terwijl wij u in stijl vervoeren. Boek nu uw rit en laat ons het werk doen, terwijl u ontspant en geniet van de rit!

LUCHTHAVENVERVOER

Met METROPOOL TAXI bereikt u niet alleen snel en veilig uw bestemming binnen de stad, maar ook elke nationale en internationale luchthaven! Onze taxi's zijn uitgerust met alle comfort die u nodig heeft tijdens uw rit naar de luchthaven. Onze professionele chauffeurs zijn speciaal opgeleid om u op tijd op de luchthaven af te zetten, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het missen van uw vlucht. Wacht niet langer en boek nu uw rit, zodat u zorgeloos kunt reizen met METROPOOL TAXI!

ZAKELIJK VERVOER

Stap in bij METROPOOL TAXI voor een zakenreis in stijl! Onze taxi's zijn niet alleen uitgerust met comfortabele zitplaatsen en handige wifi en oplaadpunten, maar ook met een flinke dosis professionaliteit. Onze chauffeurs zijn speciaal opgeleid om u op tijd en veilig naar uw zakelijke afspraken te brengen, terwijl u zich kunt concentreren op uw werk. Boek nu uw rit en ervaar zelf hoe leuk zakenreizen kan zijn met METROPOOL TAXI!

DELIVERY SERVICES

Waarom kiezen voor samenwerking met METROPOOL TAXI? Simpel: omdat we staan voor kwaliteit en service! Bij METROPOOL TAXI werken we elke dag hard om uw pakketjes snel en veilig bij u af te leveren. Of u nu op zoek bent naar een voordelige of snelle verzending, wij hebben altijd de beste oplossing voor u! Kies voor METROPOOL TAXI en verzend uw pakketjes met een gerust hart.

RENT A BOB

Heeft u een gezellig avondje uit met vrienden gepland? Bij METROPOOL TAXI kunt u zorgeloos genieten, want onze professionele chauffeurs brengen u veilig van het feest naar huis! Of u nu te veel gedronken heeft of gewoon de verantwoordelijke keuze wilt maken, METROPOOL TAXI staat voor u klaar. Boek nu uw rit en geniet van een veilige en plezierige avond uit!

SHUTTLE VERVOER

Geen stress meer over lastig bereikbare bestemmingen of parkeerproblemen bij uw werk! METROPOOL TAXI staat voor u klaar om u op een betrouwbare en veilige manier te vervoeren. Of u nu op zoek bent naar een snelle rit naar een lastig bereikbare bestemming of gewoon een parkeerplaats wilt vermijden, wij hebben altijd de beste oplossing voor u. Boek nu uw rit en ervaar zelf het gemak van METROPOOL TAXI!

taxivervoer

Geniet van een veilig en comfortable rit!

Bij Metropool Taxi vervoeren we u op een veilige en comfortabele manier naar uw volgende bestemming!

luchthavenvervoer

Stressvrij Reizen met Metropool Taxi

Wij begrijpen dat vliegen soms behoorlijk stressvol kan zijn, en het is altijd een race tegen de klok om op tijd op de luchthaven te zijn. Maar maak je geen zorgen, want Metropool Taxi staat voor je klaar om ervoor te zorgen dat jouw reis vlekkeloos verloopt!

zakelijk vervoer

Metropool Taxi, een zakenreis die je nooit zult vergeten!

Bij Metropool Taxi zijn onze taxi’s zijn niet alleen voorzien van comfortabele zitplaatsen, wifi en oplaadpunten, maar ook van een flinke dosis professionaliteit

delivery services

We leveren niet alleen passagiers, maar ook pakketjes!

Onze toegewijde chauffeurs brengen je pakketjes snel en veilig naar hun bestemming, en we hebben altijd een oplossing die bij jouw behoeften past. Dus zet je schrap voor de rit van je leven (of van je pakketje) en kies voor Metropool Taxi!

rent a bob

Feestjeeuh, maar nog geen enkel vervoer?

Als jij te diep in het glaasje hebt gekeken (we oordelen niet!) of gewoon slim genoeg bent om een verantwoordelijke keuze te maken, dan zijn wij er voor jou! Onze taxi’s zijn er om je veilig thuis te brengen, zodat jij nog lang kan nagenieten van die gezellige avond.

shuttle vervoer

Heb jij ook altijd stress als je parking moet zoeken?

Of heb je een afspraak op een lastig bereikbare bestemming en weet je niet hoe je er moet komen? No worries! Bij Metropool Taxi hoef je je geen zorgen te maken over parkeerproblemen of onvindbare bestemmingen.